Welkom bij Seniorenmakelaar G'oudendag

Uw thuis is onze zorg

Als seniorenmakelaar G'oudendag verkopen en verhuren wij comfortabele (erkende)assistentiewoningen die seniorvriendelijk zijn ingericht. Ze zijn dichtbij of midden in het centrum gesitueerd. U woont daar met een gerust en veilig gevoel omdat u 24/24 gebruik kan maken van de personenalarmering maar ook van een aantal services welke optioneel zijn. 
Ook "gewone" appartementen worden door ons beoordeeld voor verkoop/verhuur. Het keurmerk G’oudendag geeft aan dat het voldoet als seniorvriendelijk wonen.

De keuze om uw huis te verlaten waar u al zoveel jaren woont is een hele grote stap. Wanneer wonen eerst een lust was maar steeds meer een last wordt omdat het werk in en om huis teveel is geworden, dan bekijken we graag met u en/of uw kinderen de mogelijkheden. 

Seniorenmakelaar G'oudendag maakt deel uit van G'oudendag Vastgoed.

Wij zijn er niet alleen voor uw nieuwe thuis maar ook uw huidige woonst verkopen wij met dezelfde zorgvuldigheid via leukhuis.be 
Wel zo makkelijk, één makelaar, één aanspreekpunt. 

Voor zorg en diensten verwijzen wij u naar goudendag.be 

 Goudendag

 
 

Onze gegevens

G'oudendag Vastgoed BVBA
Kloosterstraat 10 bus 1
3910 Neerpelt

Kantoor is geopend van ma tot vrij: 13.00 tot 17.00 uur
In de ochtend, avond en zaterdag op afspraak

Kantoor: +32 11 525558
Irma:      +32 478 616282

info@seniorenmakelaargoudendag.be

Ondernemingsnummer: BE 0478 016 889

BIV: 202714
Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV: www.biv.be

Seniorvriendelijk wonen
In de nieuw gebouwde seniorencampus Hof van Gan een praktisch ingedeelde "erkende" assistentiewoning op het 3e verdiep met mooie living en t... 12 Zeer luxe appartementen en 1 penthouse prachtig gelegen in Residentie Kastanjehof aan de Kastanjedreef. Woonoppervlakten liggen tussen 12...
Copyright WHISE nv © 2017 - All rights reserved